Címkék

Dugod_3

Kedves Kata és a Banda tagjai!
Bocsánatotokat kérem, amiért úgy tűnt, mintha eltűntünk volna. Igazándiból annyira lefoglalta a szabadidőnk nagy részét a kutyizás, hogy bocsánat de elfelejtkeztem az ígéretemről.
Tökéletesen rendben vagyunk mindannyian KIS SZERELMEM DANI teljesen beilleszkedett családunkba, TAPIVAL örök barátságot kötöttek. Együtt alszanak az éppen kedvenc ágyukban a legtöbbször ,nagyon jól kijönnek egymással, csak a kajáért van köztük néha morgás, bár az inkább jelzésértékű: “az enyém, nem adom”.
Danikám a környék kutyás és kutya nélküli lakóinak kedvence lett, mindenkivel haverkodik. Egyedül a biciklisekkel áll harcban. Amint meglát egy kerekezőt, csaholni kezd és kisnyuszi ugrásához hasonló mozdulatokkal próbál lépést tartani vele, ami persze nem sikerül. Pár pillanat alatt rájön, hogy nem egyenlő a sebességük, ilyenkor leül, farkát csóválva kérdőn néz rám, mintha kérdezné: “én miért nem tudok olyan gyorsan futni”?
DANI étvágya tökéletes, mindenevő kis mohó, egyedül a főzeléket szokta a végére hagyni. Mindig először a husi fogy el, de azután teljesen kiüríti a tálkáját.
Az egészségi állapotával sincs gond szerencsére. Kedvenc nyuszijához kapott egy szivacsbohócot kötött ruhában aki a kettes számú kedvenc lett. Nagyon szeret játszani a kis labdával, amit egyik szomszédunktól kapott ajándékba.
Reggel hat óra körül ébreszti a családot, az ajtó ütemes kaparászásával. Ekkor beengedem a szobába, nagy boldogan beszalad, körbeleltározza a szobát, majd lefekszik a szőnyegre és tévézik. Hét óra körül lemegyünk sétálni, elintézni folyó és egyéb ügyet. A munkába induláskor eleinte volt rövid nyüszítés, de mostanra már elfogadja, hogy mi megyünk ők pedig maradnak itthon. Kora délután az éppen szabadnapos családtag sétál a kutyikkal, ebben támogatónk a volt párom is. Így a hét napból maximum 1-2 marad, amikor reggeltől estig nem tud napközben sétálni, de nem okoz gondot ez sem, a lakótársaink szerint nem ugat sokat, a szobatisztaság pedig tökéletes.
A galambokkal állandó harcban áll a körséták alatt, ő is fel szeretne repülni velük. Imád a közelünkben lenni, bújik Hozzánk, mint egy kismacska simogatásért dögönyözésért.
Nagy kunyeráló a hercegem, szomorúan ugyan, de elfogadja, hogy nem kap mindenből. Szóval egy szó mint száz: jól vagyunk, élünk családként békésen,sok munkával, de boldogan. Este öröm hazajönni DANIÉKHOZ, mert körbeugrálva, szinte elmesélik mi volt aznap Velük.
Mint várható volt DANI az ÉN kis csillagom lett ez alatt az idő alatt, mióta Nálunk van, én lettem számára a főnök. Ha rászólok valamiért, azonnal és feltétel nélkül szót fogad. Noémit is szereti, de érezteti,hogy Én vagyok a rangsor élén.
Most búcsúzom Tőletek,bocsánatotokat kérem még egyszer, ígérem amint lesz egy egész pihenőnapom megyünk Hozzátok Danival látogatóba.
Milliószor szeretettel gondolunk Rátok: Zsuzsa és Noémi a kutyikkal Danval és Tapival.

Előzmények Dugódaniról

Reklámok