Címkék

Már egy ideje sejtettem, vagyis inkább tudtam, hogy többet, még jóval többet kell tenni, hiszen van élet a szemétszedés és az adománygyűjtő tevékenységen túl is. Olyat kell tenni, ami szavakkal nem kifejezhető, csak ragyogó bogárszemekkel és heves farkcsóválással.

Történt egyszer, hogy egy júniusi karitatív tevékenységen egy a helyszínen szerzett kedves és új ismerős ajánlotta, hogy ha csillogó tekintetre és néha nyáladzó pofákra vágyom, akkor nem egy szexi tánc ellejtését javasolta, hanem ehelyett inkább a kezembe nyomta az „Állat és Ember” Állatvédő Egyesület vezetőjének a telefonszámát.
Nos, akkor még nem tudtam, de lelkem mélyén sejtettem, hogy most valami történni fog, lelkem mélyén reménykedtem is valami nagy dologban, de a fene se tudta még akkor megmondani, hogy miben. Így utólag már bevallhatom, hogy az őszinteségben és az áradó szeretetben bíztam.

Féltem az első naptól, az első találkozástól, és valami gombócnyi dolgot éreztem a torkomban, melyről tudtam, hogy bármikor eltörheti a mécsest. Remegő hangom ellenére (mert magamban sokszor megbeszéltem mindent) azért eldöntöttem, hogy lesz, ami lesz, én bizony sarkon fordulok, előtte azonban még felkötöm a hajam John Rambo módjára, hogy azért a frufrum ne lógjon a szemembe, mialatt puszta kézzel szétfeszítem a kenneleket, és adrenalintól megszédülve, hős módjára sorba menekítem ki a kutyákat. Fuss Malena, Nox, Hullám, SufniBumi! Fussatok, drágáim amerre láttok, szabadok vagytok!!

Egy baj volt ezzel, méghozzá elég nagy baj, ami miatt újra kellett indítani a szoftveremet… Nem kellett menekítem, nem volt szomorúság, nem volt rossz körülmény. Mi a fene ez? Ez lenne a kutyamenhely? Nem erre számítottam, én eddig nem ilyeneket láttam, itt boldogság, vidámság, tiszta kennel és boldog kutyák vannak. Újratervezés!
Summa summarum, valahogy így indult a dolog, de azóta ahol, és ahogy csak tudunk, segítünk, segítek néhány baráttal és kollégával egyetemben. Köszönöm, hogy megismerhettünk Malena, SufniBumi, Nox, Hullám, Hablaty, Mókuska, Keszi, Bogyesz, Kanyar, Yucca, Luca… vagyis mindannyitokat és, köszönjük, hogy megbíztok bennünk.

Korponai Nikolett

DPD_4

DPD_3

DPD_2

DPD_1

Reklámok