Címkék

, , , , , , , , , , , , , ,

2012.01.07
Megjöttem, minden rendben, a kutyák édesek, aranyosak. A szobások annyira jól vannak, hogy amikor kiértem, már a kosarakban, kutyaágyakban feküdtek a legnagyobb nyugalommal , főleg a Habi, Maffia, Chris és Luca – szoba, ők, mintha világ életükben ott laktak volna, úgy viselkedtek!
Vacsorát mindenki befalta, hát finoman szólva sincs köztük válogatós… 🙂

Málna még egy kicsit nyugtalan volt, kereste a helyét, de ez ilyenkor teljesen normális.
A kennelesek is tündérek, Kanyarnak és Scott-nak már hangja is van 🙂 , és hát Bogyesz, ahogy Kata is írta, rögtön feltalálta magát. Nox egy tündér, álmos fejjel jött ki a kutyaházból, amikor beértem, totál nyugodt, kedves, és egyelőre hagyja, hogy Hullám rajta gyakorolja a “kiafa*agyerek?” című játékát. Ha megelégeli, szét lesznek ültetve. Malena kapott egy kuvasz-szerű kutyapasit maga mellé, nincs gond köztük, még kajáltatásnál sem (bár egyedül hagyva vacsi alatt értelemszerűen nincsenek).
Keszi egy csóvagép! Adja a puszikat, mancsol, nagyon aranyos!
Yucca esti sétáltatása csak addig volt nehéz, amíg kiimádkoztuk a kutyaházból, onnan már bizonytalanul, meg-megállva, de szépen jött, és elvégezte minden dolgát.

Mindenki sétált még egyet este (egyelőre csak a pályán, vagy a kiskertben, hosszú kötéllel, illetve a neccesebbek pórázon).

2012.01.08
Késő esti híradó:
a gyerekek köszönik, jól vannak, csak azt tudom megerősíteni, amit a panzió vezetője és a gondozó lányok is mondanak róluk: édesek, aranyosak, alkalmazkodóak, és mindenkinek pozitív csalódás volt, mert mindenki azt hitte, nehezebben fognak átállni az új helyre, új rendre.

Bogyesznek máris kezd előtűnni a valódi énje: szerinte minden kutya potenciális ellenfél

Gyűlnek a majdani sétáltatóink is, de nyilván “sokan vagyunk, de nem elegen”, úgyhogy ha bárki ingerenciát érez arra, hogy foglalkozzon az ex-Mogyis kutyáinkkal, jelezze nekem (morvaikriszti kukac gmail pont com).

2012.01.09
A skacokkal minden rendben, kettő darab hírértékű történet: Malenát próbáltam ma meg Bével összebratyiztatni, de nem bizonyult Bé-kompatibilisnek, úgyhogy a témát egyelőre jegeljük.

A másik, hogy a mai kiszavazó show-ban Luca Maffiára tette a jelet, ugyanis összevesztek valamin, még “kutyaviadal” is volt, persze semmi komoly, mert Maffia – nevéhez teljesen hűtlenül – nem torolta meg a dolgot, olyannyira nem, hogy mire kiértem, már újabb játékot akart kezdeményezni a főnökasszonnyal, Lucával. Akinek persze ez nem (sem) tetszett.
Kikezdett a kisasszony Málnával is, ezért Málna kapott egy új és Lucamentes szobát.
Végül kiszavazás nem történt, Lucának el lett magyarázva, hogy egyrészt nem ő volt itt előbb, másrészt itt nem az “oszd meg és uralkodj” elvét követjük. Azóta nyugi van.

És amint befejezem az adminisztrációt, esküszöm, lesznek képek is!

2012.01.09
Chris:
kicsit sem kajás…

A füleitől behalok

Ében egy arisztokrata, kérem szépen:

lehet találgatni, Habi mit csinál éppen? Nyert! Hablatyol…

itt kivételesen nem:

itt csak szimplán cuki:

Luca főnökasszony fotogénnek bizonyult:

Maffia:

ez a fej! 😀

Málna:

gyönyörűség:

Metál:


Yucca: csóvált Kittinek, és örült a sétának (!!)

Morvai Kriszti

Reklámok